Ivan Janićijević - Kraj Bang Video Magazina

   Posle pet i po godina prikazivanja emisija o stavu,načinu života i naravno muzici je dočekala svoj kraj.Preko 250 emisija u kojima je gostovalo više od sto bendova,muzičara,promotera,novinara,rock kritičara,pisaca,kolekcionara,vlasnika klubova i drugih,odlazi u arhivu ExpanziUM produkcije. O Bangu,rock sceni i planovima ExpanziUM produkcije rećiće Ivan Janićijević.

Ivan Janićijević (foto A.A.J.)
- Prvo bi hteo da se zahvalim svima onima koji su pratili našu emisiju a posebno bi se zahvalio onima koji su ispratili svaku pa čak i u repriznom terminu.Zahvaljujem se i svima onima koji su učestvovali u stvaranju Bang video magazina,na prvom mestu je naravno ko drugi nego moj producent,pa pet mesta prazno,pa svi ostali. Nikako ne smem da zaboravm  da se zahvalim i svim bendovima koji su se pojavljivali u nasim emisijama. I naravno jedno veliko hvala Art tv koja nas je bezrezevno emitovala u čak tri termina i dala nam prime time petkom 20h.Sa takvim terminima retko koja emisija moze da se pohvali i to sa mnogo većim budžetima. I zato njima jedno veliko hvala. A sad da se vratim na pitanje. Kao sto i sami znate ekonomska kriza hara svetom pa je tako podkačila i Bang video magazin i napravila veliku pometnju u našim redovima. I tako nas onemogućila da i dalje funkcionišemo i stvaramo nove emisije. Vi verovatno i sami znate da nas nikada nisu interesovale materijalne vrednost,već samo umetničke. Ali u realnom svetu to baš i nija tako. Zato se ovom prilikom izvinjavam svim poštovaocim nase emisij i rock populacji zbog trenutnog gašenja naše emisije,ali napominjem trenutno,jer nikad se ne zna kada ćemo se opet pojaviti. I jos jedanput bi se zahvalio svima onima što su nas pratili i podržavali sve ovo vreme. Hvala.

- Rock u Srbiji- da rock funkcioniše kod nas funkcionisao bi i Bang. Ima dosta odličnih bendova,odličnih muzičara ali to kod nas prolazi ne zapaženo. I sami znate kakva je medijska slika i stanje kod nas. Tu dosta ima ulogu i država i ove silne vlade što se izmenjaše i nikako da donesu normalne zakone što se tiču autorskih prava i zastite domaćih izvodjača a da ne govorim o finansiranju projekata od umetničke važnosti. Na primer u Francuskoj da bi ste emitovali jednog stranog izvidjač morete da pustite minimum tri domaće kompozicije pre toga. E tako to funkcioniše u svetu. Kada nešto slično bude kod nas e, tada možemo da pricamo o rocku u Srbji. 

- Emisija je trenutni ugašena ali ExpanziUM produkcija nije i radi punom parom kao nikada do sad.  Ja kao član iste radim punom parom. Trenutno se završava kratometražni igrani film ili ti film malog formata, Ego diler u kome se naravno ja pojavljuje u ulozi doktora Rausa. U pripremi je još jedan film i dokumentarna emisija ali o tom potom. To je to za sad što se tiče mog javnog života a privatnog,to kad se vidimo.